Rullamuovaus rakennus- ja kalusteteollisuudelle

Procons Oy:llä on pitkä kokemus rullaprofiloinnista rakennus- ja sisustusalan tarpeisiin. Rakennusalalla on yleensä tärkeää saavuttaa korkea lujuus ja jäykkyys painon pysyessä mahdollisimman pienenä. Rullaprofilointi mahdollistaa, että jäykistyksien sijoittamisen kohtiin, joissa niitä tarvitaan estämään mm. vääntymiä. Tämä yhdistettynä automaattiseen reikästanssaukseen mahdollisia kiinnityskohtia tai vientejä varten tekee rullaprofiloinnista täydellisen vaihtoehdon.

LIUKUOVIEN PROFIILIT SEKÄ KOMPONENTIT

Procons kehittää ja tuottaa komponentteja liukuovien asennukseen. Konsepti on yksinkertainen ja järjestelmä helposti asennettavissa. Jos lisäksi käytät meidän pneumaattista katkaisu- ja lävistystyökalua, työsi helpottuu entisestään. Kun etsit parasta laatua ja tyylikästä ja joustavaa ratkaisua lyhyellä toimitusajalla, olemme itsestään selvä valinta. Komponentit ovat saatavissa mittatilaustyönä asennettavaksi vaatekomeroon tai eri kohteisiin lattiasta kattoon. Peili ja puupaneelit voidaan yhdistää. Suositeltu vahvuus on 4 tai 10 mm. Ajaton järjestelmä tyylikkäälle ja tilaa säästävälle säilytykselle.

VÄRIVAIHTOEHDOT

Proconsin vakiovärit ovat valkoinen, hopea, antiikinvalkoinen, pronssi, metalliruskea, musta, grafiitinharmaa, kirsikka, tammi, saksanpähkinä ja pyökki. Voit tilata myös muita värejä ellet löydä sopivaa vakiovalikoimastamme.

H profiler2

H-profiilit

Profiili ovien jakoon tai koristeluun. Valmistetaan vahvuuksilla 4 ja 10 mm ja leveyksillä 32 mm ja 20 mm. H-profiili on saatavissa kaikissa vakioväreissä. Standardipituus 2 550 mm.

dubbellist

Alaohjauskisko

Alaohjauskisko kahdella uralla on saatavissa kaikissa vakioväreissä. Mahdollista saada valmiilla rei’ityksellä ruuvikiinnitystä varten. Standardipituus 5 000 mm. Hypynestourat ovat yhteensopivia alaohjaimen hypynestossa sijaitsevien väkästen kanssa, jotka takaavat varman käytön.

bottomtrack

Yläohjauskisko

Yläohjauskisko on saatavissa kaikissa vakioväreissä joko tasaisella tai profiloidulla julkisivulla. Standardipituus 5 000 mm.

vitliten

Päätylistat

Ylä- ja alapäätylistat korkealla, hyvin näkyvällä etupuolella, joissa koristeellinen leikkaus profiilissa. Saatavissa kaikissa vakioväreissä. Valmistetaan vahvuuksilla 4 ja 10 mm. Standardipituus 2 550 mm.

sidoprofiler

Sivuprofiilit

Nova syvä ura ja moderni muotoilu
Sparta kapea, yksinkertaisen tyylikkäälle muotoilulle
Focus 
monikäyttöinen muotoilu Sivuprofiilit saatavissa kaikissa vakioväreissä. Valmistetaan vahvuuksilla 4 ja 10 mm. Standardipituudet 2 550 ja 3 000 mm.

dorrmekanism med hjul2

Ohjaimet

Procons systemsin teknisesti ylivoimaiset ohjaimet sopivat sekä vasemman että oikean puoleiseen asennukseen ja ne on varustettu aikaa säästävällä Quick Snap- kiinnityksellä. Yläohjaimet löytyvät kumipäällysteisillä teräksisillä kaksoispyörillä, joissa on teräskuulalaakerit sekä kumipäällysteiset komposiittikaksoispyörät ja harjaohjaimet. Kumipäällystys mahdollistaa sulavan ja äänettömän ohjauksen.

Alaohjaimissa on ainutlaatuinen ja turvallinen Anti-jump- hypynesto ja kuulalaakeripyörät. Ohjaimet ovat saatavissa myös tupla jousitetulla erikoishypynestolla. Oven kulmaa ja korkeutta voidaan säätää helposti PZ2-ruuvimeisselin avulla.

3b

Ovien pysäytin

Ovien kohdistamiseen olemme kehittäneet oven pysäyttimen, jonka avulla oven saa pysähtymään ja jäämään oikeaan kohtaan. Oven pysäytin kiinnitetään yläohjauskiskon takaseinämään.

dorrstoppare

Soft close

Ottakaa meihin ystävällisesti yhteyttä niin annamme teille lisätietoja.

dimensionsreducerare2

Koon pienentäjä

Komposiitti pienennyslista, jota käytetään sivuprofiilissa/H-profiilissa yhdistettäessä lasia (4 mm) toiseen ovitäytteeseen (10 mm).