Screenshot 2021 01 14 at 20.54.51

Procons

Procons – Luotettava kumppanisi vuodesta 1934

Olemme erikoistuneet teräsprofiilien rullamuotoiluun alihankintana teollisuudelle. Asiakkaina ovat tällä hetkellä pääasiassa kaivosteollisuus, rakennusteollisuus, kalusteteollisuus sekä logistiikkaan keskittyneet yritykset.

 

Vahvuutemme on, että selviämme alan korkeista vaatimuksista joustavuuden, laadun ja lyhyiden toimitusaikojen avulla.

 

Työntekijöillämme on korkea osaaminen, useilla heistä on jopa yli 20 vuoden kokemus alalta. Kokemus ja jatkuva koulutus takaavat ammattitaidon sekä laadukkaiden tuotteiden valmistamisen. Olemme luotettava ja pitkäaikainen yhteistyökumppani asiakkaillemme. Työntekijöiden määrä on 14 henkilöä.

 

cykelbild

Yrityksen historia

Procons Oy Ab:n perusta luotiin jo vuonna 1934. Silloin toimintaan kuului lokasuojien, tavaratelineiden ja vanteiden kehittäminen ja valmistaminen polkupyöräteollisuuden tarpeisiin.

 

Yrityksessä on vuosien saatossa hyödynnetty tekniikkaa ja automaatiota tuotannon kehittämiseksi ja tämä prosessi jatkuu yhä. 1990-luvulla panostimme profiloitujen tuotteiden valmistamiseen ja tämä johti automaattisten profilointilinjojen hankintaan ohutlevyjä varten.

 

Tutustu palveluihimme alta.

Component 25 1

Procons – Luotettava kumppanisi vuodesta 1934


Työntekijöillämme on korkea osaaminen, useilla heistä on jopa yli 20 vuoden kokemus alalta. Kokemus ja jatkuva koulutus takaavat ammattitaidon sekä korkealaatuiset ja tarkasti valmistetut tuotteet. Olemme luotettava ja pitkäaikainen yhteistyökumppani asiakkaillemme.