Korkealuokkaisten teräsprofiilien valmistaja

Tuotteemme ja palvelumme

Etsitkö luotettavaa suomalaista kumppania teräsprofiilien valmistukseen? Ota yhteyttä meihin! Valmistamme korkealaatuisia ja tarkasti mitoitettuja tuotteita nopeilla toimitusajoilla.

 

Procons2020 28
Component 29 1

Procons on suomalainen rullamuovattujen teräsprofiilien valmistaja.

Käytössämme on useita moderneja linjastoja ohutpeltien ja järeämpien teräsprofiilien kylmämuovausta varten. Valmistamme myös vakiomittaisia kevytorsia sekä erilaisia särmäystä ja hitsausta vaativia kokonaisuuksia.

 

Alihankinnan lisäksi teemme myös tuotekehitystä ja konsultoimme asiakkaitamme toimivien ratkaisujen jalostamisessa. Toimitamme sekä pieniä että isoja eriä, asiakkaan tilauksesta riippuen.

 

Vastaamme kyselyihin nopeasti ja osaamme suositella juuri sitä valmistustapaa, joka on kustannustehokkuudeltaan paras teräsprofiilien valmistukseen. Asiakaskuntamme koostuu eri alojen maineikkaista toimijoista. Heistä moni on innostunut, kun on oivaltanut kylmämuovauksen mahdollisuudet!

 

Toisiko rullamuovaus teidän tuotantoonne säästöjä?

Siitä kannattaa ottaa selvää - kysyminen ei maksa mitään!


Ota yhteyttä

Ajankohtaista

Kevytorret vakiotuotteeksi Proconsin valikoimiin

16. huhtikuu 2021

Procons alkaa valmistaa vakiotuotteena kevytorsia rakennusteollisuuden tarpeisiin.


Light gauge Truecore
uses for steel construction

Odotamme yhteydenottoasi - vastaamme mielellämme kysymyksiin

Procons – Luotettava kumppanisi vuodesta 1934

 

Työntekijöillämme on korkea osaaminen, useilla heistä on jopa yli 20 vuoden kokemus alalta. Kokemus ja jatkuva koulutus takaavat ammattitaidon sekä korkealaatuiset ja tarkasti valmistetut tuotteet. Olemme luotettava ja pitkäaikainen yhteistyökumppani asiakkaillemme.


Lue lisää meistä