Vi tillverkar högklassiga stålprofiler

Våra produkter och tjänster

Letar du efter en pålitlig finländsk partner som kan tillverka stålprofiler? Kontakta oss! Vi tillverkar högklassiga och exakt dimensionerade produkter med korta leveranstider.

 

Procons2020 28
Component 29 1

Procons är en finländsk tillverkare av rullformade stålprofiler.

Vi förfogar över flera moderna linjer för kallformning av tunnplåt och kraftigare stålprofiler. Vi tillverkar även lättbalkar med standardmått och olika helheter som kräver kantning och svetsning.

 

Förutom underleveranser utför vi även produktutvecklingsarbete och ger våra kunder råd när de vill förbättra sina fungerande lösningar.  Vi levererar såväl små som stora partier, helt beroende på vad kunden beställer.

 

Vi svarar snabbt på förfrågningar och kan rekommendera den mest kostnadseffektiva metoden för tillverkning av stålprofiler.

 

Vår kundkrets består av namnkunniga aktörer inom olika branscher. Många av dem har blivit väldigt förtjusta när de insett möjligheterna med kallformning.

 

Kunde rullformning ge besparingar för er produktion?
Det lönar sig att ta reda på - att fråga kostar ingenting!


Kontakta oss

Senaste nytt

Lättbalkar blir en standardprodukt i Procons sortiment

16:e april 2021

Procons kommer att börja tillverka lättbalkar som en standardprodukt för byggindustrins behov.


Light gauge Truecore
uses for steel construction

Vi ser fram emot att höra från dig - vi svarar gärna på alla frågor

Din pålitliga partner sedan 1934

 

Våra anställda har hög kompetens, många av dem har till och med mer än 20 års erfarenhet inom branschen. Erfarenhet och fortbildning garanterar professionalism samt högkvalitativa och exakt tillverkade produkter. Vi är en pålitlig och långvarig partner för våra kunder.


Lär dig mer om oss