6

Lättbalkar och thermobalkar

Mångsidigt sortiment för byggindustrins behov

Procons har ett mångsidigt sortiment av lättbalkar och thermobalkar för byggindustrins behov. Lätta och starka lättbalkar och thermobalkar av varmförzinkat stål är en utmärkt lösning för bärande tak- och väggkonstruktioner samt stommar för hall- och industrikonstruktioner. Lättbalkar och thermobalkar passar för såväl isolerade som oisolerade byggnader.

 

termorret dump

Lättbalkar och thermobalkar finns i standardsortimentet

Vårt standardsortiment innehåller lättbalkar och thermobalkar med Z-, U-, C- och Sigma-profiler gjorda av varmförzinkat stål. Produkterna levereras till byggarbetsplatsen färdiga att användas och märkta enligt anvisning, vilket gör dem enkla att montera. Man kan välja vad man vill märka produkten med, t.ex. det egna företagets logotyp eller monteringsanvisningar för produkten.

 

9S7A6773

Lättbalkar och thermobalkar som måttbeställda arbeten

Vi tillverkar även måttbeställda lättbalkar och thermobalkar. Rullformningstekniken gör det möjligt att med exakta mått tillverka krävande och osymmetriska tvärsnittsformer, hål och ändar med sneda vinklar. När lättbalkarna levereras rätt formade och med förstansade hål, går det enkelt och snabbt att montera dem på byggplatsen.

 

Vi har ett brett kunnande inom byggbranschen och känner till behoven på byggarbetsplatsen. Vi hjälper kunden att hitta den lösning som fungerar bäst för ändamålet. Berätta om din utmaning för oss, så hjälper vi dig lösa den!

 

När du behöver specialtillverkade lättbalkar, kontakta oss!

Hattprofiler

Kontakta oss

Är rullformning en tillverkningsmetod som förbättrar ert företags kostnadseffektivitet?

 

Ta kontakt så undersöker vi saken! Vi svarar snabbt på frågor och beräknar offerter även med kort varsel.

 

1

Klas-Erik West

VD, Försäljning