Referenssit

Procons – Luotettava kumppanisi vuodesta 1934.

Olemme erikoistuneet teräsprofiilien rullamuotoiluun alihankintana teollisuudelle. Asiakkaina ovat tällähetkellä pääasiassa kaivosteollisuus, rakennusteollisuus, kalusteteollisuus, polkupyörävalmistajat sekä  kasvihuonetekniikkaan keskittyneet yritykset. Vahvuutemme on, että selviämme alan korkeista vaatimuksista joustavuuden, laadun ja lyhyiden toimitusaikojen avulla.

Työntekijöillämme on korkea osaaminen, useilla jopa yli 20 vuoden kokemus alalta. Tämä sekä jatkuva koulutus, takaavat ammattitaidon sekä laadukkaiden tuotteiden valmistamisen. Olemme luotettava ja pitkäaikainen yhteistyökumppani asiakkaillemme. Työntekijöiden määrä on 12 henkilöä.

Yrityksen historia

Procons Oy Ab:n perusta luotiin jo vuonna 1934. Silloin toimintaan kuului lokasuojien, tavaratelineiden ja vanteiden kehittäminen ja valmistaminen polkupyöräteollisuuden tarpeisiin.

Yrityksessä on vuosien saatossa hyödynnetty tekniikkaa ja automaatiota tuotannon kehittämiseksi ja tämä prosessi jatkuu yhä. 1990-luvulla panostimme profiloitujen tuotteiden valmistamiseen ja tämä johti automaattisten profilointilinjojen hankintaan ohutlevyjä varten.

Sandvik 

Nimetech

Schetelig 300x200

Helkama

 

 MekaPro R logo

 Accell Group 300x200

 komas sin web

 Monark

 

 

Herrmans 300x200

 Skeppshult

 Pilen