16. huhtikuu 2021

Kevytorret vakiotuotteeksi Proconsin valikoimiin

Light gauge Truecore

Procons alkaa valmistaa vakiotuotteena kevytorsia rakennusteollisuuden tarpeisiin.

 

Valmiiksi varastosta löytyvä raaka-aine, täysautomatisoitu rullaprofilointilinja ja ketterästi toimiva organisaatio mukautuu nopeisiin toimitusaikoihin lyhyelläkin varoitusajalla. Pieniäkin eriä voidaan tuottaa kilpailukykyiseen hintaan modernin tuotantolinjan ansiosta.

 

— Olisi hullua olla käyttämättä täysautomatisoitua ja modernia tuotantolinjaamme tähän tarkoitukseen. Olemme saaneet useita kyselyitä asiakkailtamme näistä tuotteista, koska rullaprofilointinja taipuu vaativimpiinkin, epäsymmetristen profiilien tekemiseen.

 

Monimutkaiset ja epäsymmetriset muodot

Proconsin kevytorsiin on mahdollista tehdä vaativia lisämuotoja, joiden tekeminen vaatii pieniä särmäyssäteitä. Monimuotoiset muodot ohjelmoidaan koneeseen ja tuotanto voidaan käynnistää ilman erikseen hankittavia lisätyökaluja.  Rullamuovausprosessi on nopea tapa tuottaa epäsymmetrisiä profiileja, mikä näkyy valmistusajan lisäksi myös kilpailukykyisessä hinnassa. Asiakkaat ovat antaneet hyvää palautetta etenkin hinta-laatusuhteesta. Tarkka jälki säilyttää tuotteiden laadun ja tehokas tuotantotapa nopeuttaa toimitusta. Kun kevytorret toimitetaan rakennuskohteeseen valmiiksi muotoiltuna, niiden asennus on paikan päällä helppoa.

 

Puhdas ja korkealaatuinen raaka-aine laadun takeena

Proconsin kevytorsissa käytetään ainoastaan pohjoismaissa tai Keski-Euroopassa valmistettua puhdasta ja korkealaatuista raaka-ainetta. Laadukas raaka-aine takaa tuotteille kestävyyttä ja pitkän iän. Puhdasta raaka-ainetta käytettäessä myös pinnasta tulee siisti ja tasalaatuinen. Vakiona valmistettavat kevytorret tehdään S350 GD z 275 -teräksestä, mutta profiileja valmistetaan myös järeämmästä teräksestä S420GD z275.

 

Nopeat arviot hinnasta ja toimitusajasta

Proconsin yksi kilpailuvalteista on nopea palvelu ja ketterä reagointi tarjouspyyntöihin. Tiedustelut hinta-arviosta ja toimitusajasta kannattaa tehdä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Procons sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vaasan kupeessa, joten tuotteiden toimitus onnistuu näppärästi koko maahan lyhyelläkin varoitusajalla.Siirry Ajankohtaista-sivulle