16:e april 2021

Lättbalkar blir en standardprodukt i Procons sortiment

Light gauge Truecore

Procons kommer att börja tillverka lättbalkar som en standardprodukt för byggindustrins behov.

 

Råmaterialet som finns färdigt i lager, den helautomatiserade rullprofileringslinjen och den smidiga organisationen anpassar sig också med kort varsel till snabba leveranstider. Även små partier kan tillverkas till konkurrenskraftiga priser tack vare den moderna produktionslinjen.

 

— Det vore galet att inte använda vår helautomatiserade och moderna produktionslinje för det här ändamålet. Vi har fått flera förfrågningar från våra kunder om sådana här produkter, eftersom rullprofileringslinjen kan anpassa sig för tillverkning av även de mest krävande, osymmetriska profiler.

 

Komplicerade och osymmetriska former

Det är möjligt att förse Procons lättbalkar med krävande tilläggsformer som kräver små bockningsradier. De varierande formerna programmeras i maskinen och produktionen kan startas utan att några extra verktyg behöver skaffas särskilt för ändamålet.  Rullformningsprocessen är ett snabbt sätt att producera osymmetriska profiler, vilket återspeglas inte bara i tillverkningstiden utan också i det konkurrenskraftiga priset. Kunderna har gett positiv feedback, i synnerhet om förhållandet mellan pris och kvalitet. Ett noggrant arbete bibehåller produkternas kvalitet och den effektiva produktionsmetoden snabbar upp leveranserna. När de färdigt formade lättbalkarna levereras till byggarbetsplatsen, är det enkelt att montera dem på plats.

 

Rent och högklassigt råmaterial garanterar en god kvalitet

I Procons lättbalkar används endast rent och högklassigt råmaterial tillverkat i Norden eller Mellaneuropa. Ett råmaterial av god kvalitet garanterar att produkterna är hållbara och har en lång livslängd. När man använder ett rent råmaterial blir även ytan snygg och håller jämn kvalitet. I standardutförande tillverkas lättbalkarna av stålet S350 GD z 275, men profilerna tillverkas också av det kraftigare stålet S420GD z275.

 

Du får snabbt en uppskattning av pris och leveranstid

Till Procons konkurrensfördelar hör snabb service och respons på offertförfrågningar. Det lönar sig att fråga efter prisuppskattning och leveranstid antingen per telefon eller e-post. Procons är beläget invid goda trafikförbindelser i närheten av Vasa, så produkterna kan levereras behändigt runtom i hela landet även med kort varsel.Gå till Aktuellt