Screenshot 2021 01 14 at 20.54.51

Procons

Procons – Din pålitliga partner sedan 1934

Procons Oy Ab är ett företag specialiserat på rullprofilering som underleverantör åt industrin. Aktuella marknadssegmenten i nuläget är i huvudsak gruvindustrin, logistiklager, bygg och interiör. Vår styrka är att vi klarar av industrins höga krav på flexibilitet, kvalité och korta leveranstider.

 

Vi har välmeriterade medarbetare, många med över 20 års erfarenhet. Detta, i kombination med kontinuerlig utbildning, borgar för god yrkeskunskap och utmärkta produkter. Vi är en pålitlig och långsiktig partner för våra kunder. Antal anställda är 14 personer.

 

cykelbild

Företagets historia

Grunden för det som skulle bli Procons Oy Ab lades redan 1934. Då bestod verksamheten av utveckling och tillverkning av stänkskärmar, pakethållare samt fälgar för cykelindustrin.

 

Genom åren har man i företaget utnyttjat teknik och automation för att utveckla produktionen och denna process fortgår. Under 1990-talet satsades på att utveckla tillverkningen av profilerade produkter och detta utmynnade i införskaffandet av automatiska profileringslinjer för tunnplåt.

 

Bekanta dig med våra tjänster nedan.

Component 25 1

Din pålitliga partner sedan 1934


Våra anställda har hög kompetens, många av dem har till och med mer än 20 års erfarenhet inom branschen. Erfarenhet och fortbildning garanterar professionalism samt högkvalitativa och exakt tillverkade produkter. Vi är en pålitlig och långvarig partner för våra kunder.