Referenser

Procons – Din pålitliga partner sedan 1934.

Procons Oy Ab är ett företag specialiserat på rullprofilering som underleverantör åt industrin. Aktuella marknadssegmenten i nuläget är i huvudsak gruvindustrin, bygg och interiör, cykelindustrin och växthusteknik. Vår styrka är att vi klarar av industrins höga krav på flexibilitet, kvalité och korta leveranstider.

Vi har välmeriterade medarbetare, många med över 20 års erfarenhet. Detta, i kombination med kontinuerlig utbildning, borgar för god yrkeskunskap och utmärkta produkter. Vi är en pålitlig och långsiktig partner för våra kunder. Antal anställda är 12 personer.
 

Företagets historia

Grunden för det som skulle bli Procons Oy Ab lades redan 1934. Då bestod verksamheten av utveckling och tillverkning av stänkskärmar, pakethållare samt fälgar för cykelindustrin.

Genom åren har man i företaget utnyttjat teknik och automation för att utveckla produktionen och denna process fortgår. Under 1990-talet satsades på att utveckla tillverkningen av profilerade produkter och detta utmynnade i införskaffandet av automatiska profileringslinjer för tunnplåt.

Sandvik 

 Nimetech

 Schetelig 300x200

 Helkama

 

 MekaPro R logo

 Accell Group 300x200

 komas sin web

 Monark

 

 

Herrmans 300x200

 Skeppshult

 Pilen